Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58041
Название: Дослідження впливу виноградних порошків на процеси, що відбуваються під час зберігання кондитерських виробів
Авторы: Самохвалова, О. В.
Гревцева, Н. В.
Брикова, Т. М.
Городиська, О. В.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Самохвалова О. В., Гревцева Н. В., Брикова Т. М., Городиська О. В. Дослідження впливу виноградних порошків на процеси, що відбуваються під час зберігання кондитерських виробів. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 151-154.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58041
ISBN: 978-966-405-486-4
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2с-154-страницы-2-страницы-5.pdf1.7 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.