Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58041
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Самохвалова, О. В. | - |
dc.contributor.author | Гревцева, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Брикова, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Городиська, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-11T16:21:55Z | - |
dc.date.available | 2024-10-11T16:21:55Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Самохвалова О. В., Гревцева Н. В., Брикова Т. М., Городиська О. В. Дослідження впливу виноградних порошків на процеси, що відбуваються під час зберігання кондитерських виробів. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 151-154. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-405-486-4 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58041 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Дослідження впливу виноградних порошків на процеси, що відбуваються під час зберігання кондитерських виробів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2с-154-страницы-2-страницы-5.pdf | 1.7 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.