Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58041
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСамохвалова, О. В.-
dc.contributor.authorГревцева, Н. В.-
dc.contributor.authorБрикова, Т. М.-
dc.contributor.authorГородиська, О. В.-
dc.date.accessioned2024-10-11T16:21:55Z-
dc.date.available2024-10-11T16:21:55Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationСамохвалова О. В., Гревцева Н. В., Брикова Т. М., Городиська О. В. Дослідження впливу виноградних порошків на процеси, що відбуваються під час зберігання кондитерських виробів. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 151-154.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-486-4-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58041-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження впливу виноградних порошків на процеси, що відбуваються під час зберігання кондитерських виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2с-154-страницы-2-страницы-5.pdf1.7 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.