Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57936
Назва: Стратегічне планування в менеджменті: методичні вказівки
Автори: Таран, Оксана Миколаївна
Гуторова, Олена Олександрівна
Пасемко, Галина Павлівна
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Стратегічне планування в менеджменті: методичні вказівки до практичних, семінарських занять та організації самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спец. 073 «Менеджмент»; уклад.: О. М. Таран, О. О. Гуторова, Г. П. Пасемко. Харків: ДБТУ, 2024. 48 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки до проведення практичних і семінарських занять з дисципліни «Стратегічне планування в менеджменті» розроблено відповідно до навчальної програми. Видання включає зміст навчальної дисципліни, програму та тематичний план навчальної дисципліни, плани лекцій, тематику практичних і семінарських занять, теми для самостійної роботи; методичні вказівки до практичних занять, питання для проведення екзамену, шкалу оцінювання знань здобувачів, список рекомендованих літературних джерел та інформаційні ресурси. Видання призначено здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57936
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_STRAT_ UPRAV_ MENEDZHMENTI_073_24.pdf1.65 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.