Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57936
Название: Стратегічне планування в менеджменті: методичні вказівки
Авторы: Таран, Оксана Миколаївна
Гуторова, Олена Олександрівна
Пасемко, Галина Павлівна
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Стратегічне планування в менеджменті: методичні вказівки до практичних, семінарських занять та організації самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спец. 073 «Менеджмент»; уклад.: О. М. Таран, О. О. Гуторова, Г. П. Пасемко. Харків: ДБТУ, 2024. 48 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні вказівки до проведення практичних і семінарських занять з дисципліни «Стратегічне планування в менеджменті» розроблено відповідно до навчальної програми. Видання включає зміст навчальної дисципліни, програму та тематичний план навчальної дисципліни, плани лекцій, тематику практичних і семінарських занять, теми для самостійної роботи; методичні вказівки до практичних занять, питання для проведення екзамену, шкалу оцінювання знань здобувачів, список рекомендованих літературних джерел та інформаційні ресурси. Видання призначено здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57936
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_STRAT_ UPRAV_ MENEDZHMENTI_073_24.pdf1.65 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.