Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57914
Назва: Управління інноваційними проектами: метод. вказівки до самостійної роботи, спец. 076 «Підприємництво та торгівля»
Автори: Білоусько, Таміла Юріївна
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Управління інноваційними проектами: метод. вказівки до самостійної роботи для здобув. другого (магістерського) рівня вищої освіти денної (заочної) форми навчання за спец. 076 «Підприємництво та торгівля»; уклад. Т. Ю. Білоусько. Харків: ДБТУ, 2024. 20 с.
Короткий огляд (реферат): Визначено роль і місце навчальної дисципліни, її зміст за модулями і темами, наведено програму дисципліни, викладено вимоги до виконання самостійної роботи, розгорнутий перелік рекомендованої літератури. Методичні вказівки допоможуть здобувачам в опануванні навчальної дисципліни під час виконання самостійної роботи. Методичні вказівки призначені здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 076 Підприємництво та торгівля.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57914
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_UPRAV_INNOVATS_PROEKTAMY_076_SAM_24.pdf849.18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.