Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57914
Название: Управління інноваційними проектами: метод. вказівки до самостійної роботи, спец. 076 «Підприємництво та торгівля»
Авторы: Білоусько, Таміла Юріївна
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Управління інноваційними проектами: метод. вказівки до самостійної роботи для здобув. другого (магістерського) рівня вищої освіти денної (заочної) форми навчання за спец. 076 «Підприємництво та торгівля»; уклад. Т. Ю. Білоусько. Харків: ДБТУ, 2024. 20 с.
Краткий осмотр (реферат): Визначено роль і місце навчальної дисципліни, її зміст за модулями і темами, наведено програму дисципліни, викладено вимоги до виконання самостійної роботи, розгорнутий перелік рекомендованої літератури. Методичні вказівки допоможуть здобувачам в опануванні навчальної дисципліни під час виконання самостійної роботи. Методичні вказівки призначені здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 076 Підприємництво та торгівля.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57914
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_UPRAV_INNOVATS_PROEKTAMY_076_SAM_24.pdf849.18 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.