Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5788
Название: Актуальність створення кальцій-білкових комплексів та їх використання в технології м'ясних посічених виробів оздоровчого призначення
Авторы: Головко, М. П.
Серік, М. Л.
Полупан, В. В.
Ключевые слова: м'ясні посічені вироби;збагачення сполуками кальцію;кальцій-білкові комплекси
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Головко М. П., Серік М. Л., Полупан В. В. Актуальність створення кальцій-білкових комплексів та їх використання в технології м'ясних посічених виробів оздоровчого призначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 91-97.
Краткий осмотр (реферат): Наведено результати літературного огляду останніх тенденцій розвитку технологій продуктів харчування збагачених сполуками кальцію. Науково обґрунтована доцільність збагачення м'ясних посічених виробів біоорганічними сполуками кальцію.
Results of the literary review of development recent trends of technologies of foodstuff enriched with calcium conjunctions are described in article. The expediency of enrichment of cut meat products by organic conjunctions of calcium is scientifically proved.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5788
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (13)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_1_17.pdf171.87 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.