Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5788
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГоловко, М. П.-
dc.contributor.authorСерік, М. Л.-
dc.contributor.authorПолупан, В. В.-
dc.date.accessioned2022-08-26T17:06:19Z-
dc.date.available2022-08-26T17:06:19Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationГоловко М. П., Серік М. Л., Полупан В. В. Актуальність створення кальцій-білкових комплексів та їх використання в технології м'ясних посічених виробів оздоровчого призначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 91-97.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5788-
dc.description.abstractНаведено результати літературного огляду останніх тенденцій розвитку технологій продуктів харчування збагачених сполуками кальцію. Науково обґрунтована доцільність збагачення м'ясних посічених виробів біоорганічними сполуками кальцію.uk_UA
dc.description.abstractResults of the literary review of development recent trends of technologies of foodstuff enriched with calcium conjunctions are described in article. The expediency of enrichment of cut meat products by organic conjunctions of calcium is scientifically proved.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectм'ясні посічені виробиuk_UA
dc.subjectзбагачення сполуками кальціюuk_UA
dc.subjectкальцій-білкові комплексиuk_UA
dc.titleАктуальність створення кальцій-білкових комплексів та їх використання в технології м'ясних посічених виробів оздоровчого призначенняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_17.pdf171.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.