Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5788
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Головко, М. П. | - |
dc.contributor.author | Серік, М. Л. | - |
dc.contributor.author | Полупан, В. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-26T17:06:19Z | - |
dc.date.available | 2022-08-26T17:06:19Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Головко М. П., Серік М. Л., Полупан В. В. Актуальність створення кальцій-білкових комплексів та їх використання в технології м'ясних посічених виробів оздоровчого призначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 91-97. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5788 | - |
dc.description.abstract | Наведено результати літературного огляду останніх тенденцій розвитку технологій продуктів харчування збагачених сполуками кальцію. Науково обґрунтована доцільність збагачення м'ясних посічених виробів біоорганічними сполуками кальцію. | uk_UA |
dc.description.abstract | Results of the literary review of development recent trends of technologies of foodstuff enriched with calcium conjunctions are described in article. The expediency of enrichment of cut meat products by organic conjunctions of calcium is scientifically proved. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | м'ясні посічені вироби | uk_UA |
dc.subject | збагачення сполуками кальцію | uk_UA |
dc.subject | кальцій-білкові комплекси | uk_UA |
dc.title | Актуальність створення кальцій-білкових комплексів та їх використання в технології м'ясних посічених виробів оздоровчого призначення | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (13) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_17.pdf | 171.87 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.