Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5788
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГоловко, М. П.-
dc.contributor.authorСерік, М. Л.-
dc.contributor.authorПолупан, В. В.-
dc.date.accessioned2022-08-26T17:06:19Z-
dc.date.available2022-08-26T17:06:19Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationГоловко М. П., Серік М. Л., Полупан В. В. Актуальність створення кальцій-білкових комплексів та їх використання в технології м'ясних посічених виробів оздоровчого призначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 91-97.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5788-
dc.description.abstractНаведено результати літературного огляду останніх тенденцій розвитку технологій продуктів харчування збагачених сполуками кальцію. Науково обґрунтована доцільність збагачення м'ясних посічених виробів біоорганічними сполуками кальцію.uk_UA
dc.description.abstractResults of the literary review of development recent trends of technologies of foodstuff enriched with calcium conjunctions are described in article. The expediency of enrichment of cut meat products by organic conjunctions of calcium is scientifically proved.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectм'ясні посічені виробиuk_UA
dc.subjectзбагачення сполуками кальціюuk_UA
dc.subjectкальцій-білкові комплексиuk_UA
dc.titleАктуальність створення кальцій-білкових комплексів та їх використання в технології м'ясних посічених виробів оздоровчого призначенняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (13)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2011_1_17.pdf171.87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.