Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57779
Название: Українська кухня як складова української державності
Авторы: Варипаєв, О. М.
Фурса, М. В.
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Варипаєв О. М., Фурса М. В. Українська кухня як складова української державності. Україна на шляху державотворення: історія та сучасність: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів (до 25-ї річниці незалежності України), 26 травня 2016 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 45-46.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57779
Располагается в коллекциях:Україна на шляху державотворення: історія та сучасність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Ukrayina_na_shlyakhu_derzhavotvorennya_2016_45-46.pdf125.26 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.