Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57779
Title: Українська кухня як складова української державності
Authors: Варипаєв, О. М.
Фурса, М. В.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Варипаєв О. М., Фурса М. В. Українська кухня як складова української державності. Україна на шляху державотворення: історія та сучасність: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів (до 25-ї річниці незалежності України), 26 травня 2016 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 45-46.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57779
Appears in Collections:Україна на шляху державотворення: історія та сучасність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ukrayina_na_shlyakhu_derzhavotvorennya_2016_45-46.pdf125.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.