Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/57702
Назва: Стійкість мікрофлори молока до антибіотиків у процесі виготовлення молочних продуктів
Автори: Якубчак, О. М.
Мартиненко, О. А.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Якубчак О. М., Мартиненко О. А. Стійкість мікрофлори молока до антибіотиків у процесі виготовлення молочних продуктів. Продовольчі системи України: Повоєнне відновлення та забезпечення сталого розвитку: матеріали Міжнар. науково-практичного форуму, 15-16 травня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 54-57
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57702
Розташовується у зібраннях:Продовольчі системи України: Повоєнне відновлення та забезпечення сталого розвитку

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
conf-15-16-05-24-mater-55-58.pdf164.48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.