Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57702
Название: Стійкість мікрофлори молока до антибіотиків у процесі виготовлення молочних продуктів
Авторы: Якубчак, О. М.
Мартиненко, О. А.
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Якубчак О. М., Мартиненко О. А. Стійкість мікрофлори молока до антибіотиків у процесі виготовлення молочних продуктів. Продовольчі системи України: Повоєнне відновлення та забезпечення сталого розвитку: матеріали Міжнар. науково-практичного форуму, 15-16 травня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 54-57
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57702
Располагается в коллекциях:Продовольчі системи України: Повоєнне відновлення та забезпечення сталого розвитку

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
conf-15-16-05-24-mater-55-58.pdf164.48 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.