Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57702
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯкубчак, О. М.-
dc.contributor.authorМартиненко, О. А.-
dc.date.accessioned2024-10-01T07:17:49Z-
dc.date.available2024-10-01T07:17:49Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЯкубчак О. М., Мартиненко О. А. Стійкість мікрофлори молока до антибіотиків у процесі виготовлення молочних продуктів. Продовольчі системи України: Повоєнне відновлення та забезпечення сталого розвитку: матеріали Міжнар. науково-практичного форуму, 15-16 травня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 54-57uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57702-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleСтійкість мікрофлори молока до антибіотиків у процесі виготовлення молочних продуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Продовольчі системи України: Повоєнне відновлення та забезпечення сталого розвитку

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
conf-15-16-05-24-mater-55-58.pdf164.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.