Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57702
Title: Стійкість мікрофлори молока до антибіотиків у процесі виготовлення молочних продуктів
Authors: Якубчак, О. М.
Мартиненко, О. А.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Якубчак О. М., Мартиненко О. А. Стійкість мікрофлори молока до антибіотиків у процесі виготовлення молочних продуктів. Продовольчі системи України: Повоєнне відновлення та забезпечення сталого розвитку: матеріали Міжнар. науково-практичного форуму, 15-16 травня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 54-57
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57702
Appears in Collections:Продовольчі системи України: Повоєнне відновлення та забезпечення сталого розвитку

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
conf-15-16-05-24-mater-55-58.pdf164.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.