Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5766
Название: Методичні аспекти застосування навчального інтерактивного електронного посібника «le français» у процесі викладання іноземних мов
Авторы: Янчева, Л.М.
Борисова, А.О.
Удовенко, І.В.
Вялкіна, С.П.
Ключевые слова: навчальний інтерактивний електронний посібник;французська мова;викладання іноземних мов;educational interactive electronic manual;French;teaching foreign languages;учебное интерактивное электронное пособие;французский язык;преподавание иностранных языков
Дата публикации: 2013
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Янчева Л.М., Борисова А.О., Удовенко І.В., Вялкіна С.П. Методичні аспекти застосування навчального інтерактивного електронного посібника «le français» у процесі викладання іноземних мов. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. С. 201-209.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто питання організації розробки інтерактивних електронних посібників у вигляді мережевого інформаційного ресурсу з метою активізації засвоєння навчального матеріалу, розвитку мовних навичок і творчого мислення у студентів, організації самостійної роботи у процесі вивчення французької мови.
The questions concerning elaboration of step-by-step on-line tutorial e-books as a network information resource able to activate academic material acquisition, develop students’ language skills and creative mentality are considered in the article. It is created for the organization of self-study training in the process of French language learning.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5766
Располагается в коллекциях:Випуск 1(17), Ч 2

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
esprstp_2013_1(2)__31.pdf224.71 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.