Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57265
Назва: Застосування інноваційних методів навчання під час проведення лабораторних занять із дисципліни «Теоретичні основи харчових технологій»
Автори: Шидакова-Каменюка, О. Г.
Касабова, К. Р.
Степанькова, Г. В.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Шидакова-Каменюка О. Г., Касабова К. Р., Степанькова Г. В. Застосування інноваційних методів навчання під час проведення лабораторних занять із дисципліни «Теоретичні основи харчових технологій». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Науково-інформаційна підтримка навчального процесу: тези доп. ХІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 25 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 213-214.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57265
Розташовується у зібраннях:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Науково-інформаційна підтримка навчального процесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2015_213-214.pdf128.94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.