Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/57265
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШидакова-Каменюка, О. Г.-
dc.contributor.authorКасабова, К. Р.-
dc.contributor.authorСтепанькова, Г. В.-
dc.date.accessioned2024-09-13T08:25:30Z-
dc.date.available2024-09-13T08:25:30Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationШидакова-Каменюка О. Г., Касабова К. Р., Степанькова Г. В. Застосування інноваційних методів навчання під час проведення лабораторних занять із дисципліни «Теоретичні основи харчових технологій». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Науково-інформаційна підтримка навчального процесу: тези доп. ХІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 25 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 213-214.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57265-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleЗастосування інноваційних методів навчання під час проведення лабораторних занять із дисципліни «Теоретичні основи харчових технологій»uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Науково-інформаційна підтримка навчального процесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2015_213-214.pdf128.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.