Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57196
Назва: Упровадження методу ЕПР-спінових міток у дисципліну «Технологія сушіння харчової сировини»
Автори: Погожих, М. І.
Пак, А. О.
Воронцова, Ж. В.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Погожих М. І., Пак А. О., Воронцова Ж. В. Упровадження методу ЕПР-спінових міток у дисципліну «Технологія сушіння харчової сировини». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Науково-інформаційна підтримка навчального процесу: тези доп. ХІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 25 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 149-150.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57196
Розташовується у зібраннях:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Науково-інформаційна підтримка навчального процесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2015_149-150.pdf111.9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.