Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57196
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПогожих, М. І.-
dc.contributor.authorПак, А. О.-
dc.contributor.authorВоронцова, Ж. В.-
dc.date.accessioned2024-09-11T06:46:43Z-
dc.date.available2024-09-11T06:46:43Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationПогожих М. І., Пак А. О., Воронцова Ж. В. Упровадження методу ЕПР-спінових міток у дисципліну «Технологія сушіння харчової сировини». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Науково-інформаційна підтримка навчального процесу: тези доп. ХІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 25 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 149-150.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57196-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleУпровадження методу ЕПР-спінових міток у дисципліну «Технологія сушіння харчової сировини»uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Науково-інформаційна підтримка навчального процесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2015_149-150.pdf111.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.