Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57196
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Погожих, М. І. | - |
dc.contributor.author | Пак, А. О. | - |
dc.contributor.author | Воронцова, Ж. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-09-11T06:46:43Z | - |
dc.date.available | 2024-09-11T06:46:43Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Погожих М. І., Пак А. О., Воронцова Ж. В. Упровадження методу ЕПР-спінових міток у дисципліну «Технологія сушіння харчової сировини». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Науково-інформаційна підтримка навчального процесу: тези доп. ХІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 25 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 149-150. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57196 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Упровадження методу ЕПР-спінових міток у дисципліну «Технологія сушіння харчової сировини» | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Науково-інформаційна підтримка навчального процесу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2015_149-150.pdf | 111.9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.