Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57196
Название: Упровадження методу ЕПР-спінових міток у дисципліну «Технологія сушіння харчової сировини»
Авторы: Погожих, М. І.
Пак, А. О.
Воронцова, Ж. В.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Погожих М. І., Пак А. О., Воронцова Ж. В. Упровадження методу ЕПР-спінових міток у дисципліну «Технологія сушіння харчової сировини». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Науково-інформаційна підтримка навчального процесу: тези доп. ХІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 25 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 149-150.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57196
Располагается в коллекциях:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Науково-інформаційна підтримка навчального процесу

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2015_149-150.pdf111.9 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.