Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5714
Назва: Дослідження величини питомого електричного опору яблучної сировини в процесі сушіння
Інші назви: Исследование величины удельного электрического сопроивленияяблучного сырья в процессе сушки
Research of quantity of unit electrical resistance apple raw in the drying process
Автори: Савойський, О. Ю.
Яковлєв, В. Ф.
Сіренко, В. Ф.
Дата публікації: 2019
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Савойський О. Ю., Яковлєв В. Ф., Сіренко В. Ф. Дослідження величини питомого електричного опору яблучної сировини в процесі сушіння. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 203 «Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України». 2019. С. 107-110.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 203
Короткий огляд (реферат): Отримано теоретичні та експериментальні залежності питомого електричного опору яблучної сировини в процесі сушіння при зміні температурних режимів та концентрації сухих розчинених речовин.
Получены теоретические и экспериментальные зависимости удельного электрического сопротивления яблочного сырья в процессе сушки при изменении температурных режимов и концентрации сухих растворимых веществ.
Theoretical and experimental dependences of the unit electrical resistance of apple raw material during drying under changing temperature conditions and the concentration of soluble solids are obtained.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5714
ISBN: 5-7987-0176Х
Розташовується у зібраннях:Випуск 203: Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
39.pdf1.94 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.