Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5703
Назва: | Вивчення пребіотичних властивостей заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів із композицією "КріоЛакт" |
Автори: | Янчева, М. О. Большакова, В. А. Яковлева, Ю. В. |
Ключові слова: | пребіотичний ефект;„КріоЛакт”;кріопротекторна дія;заморожені м’ясні посічені напівфабрикати;пребіотичні властивості |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Янчева М. О., Большакова В. А., Яковлева Ю. В. Вивчення пребіотичних властивостей заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів із композицією "КріоЛакт". Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 55-59. |
Короткий огляд (реферат): | Підтверджено пребіотичний ефект розробленої композиції, а саме
досліджено вміст мікроорганізмів у фекаліях білих щурів за згодовування
фаршу. Встановлено збільшення вмісту представників нормо-флори (біфідо та лактобактерій) та зменшення представників гнилісної мікрофлори у
фекальних масах дослідних тварин, яким згодовували м’ясний фарш із
додаванням композиції кріопротекторної дії „КріоЛакт”. Confirmed by the prebiotic effect of the developed compositions, namely the investigated microorganisms in the feces of white rats fed with meat. The increase in the content of Representatives normo Flora (bifidobacteria and lactobacilli) and the decrease of Representatives putrefactive microflora in the faeces of experimental animals that were fed with minced meat with the addition of cryoprotective composition of the "KrioLakt". |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5703 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (13) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_11.pdf | 165.99 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.