Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5698
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДейниченко, Г. В.-
dc.contributor.authorЮдіна, Т. І.-
dc.contributor.authorВетров, В. М.-
dc.date.accessioned2022-08-25T18:17:43Z-
dc.date.available2022-08-25T18:17:43Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationДейниченко Г. В., Юдіна Т. І., Ветров В. М. Обґрунтування оптимальних технологічних параметрів і режимів виробництва молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин (МБНС). Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 26-35.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5698-
dc.description.abstractРозглянуто питання оптимізації технологічних параметрів і режимів виробництва молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин. Обґрунтовано рецептурний вміст цукру та молочно-білкового концентрату зі сколотин (МБКС), а також температуру та тривалість пастеризації.uk_UA
dc.description.abstractThe question of optimization of technological parameters and modes of production of milk-protein semifinished is considered from bettermilk. Compounding maintenance of sugar and milk-protein concentrate from bettermilk, temperature of pasteurization, duration of pasteurization.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectмолочно-білкові напівфабрикати зі сколотинuk_UA
dc.subjectпастеризаціяuk_UA
dc.subject(МБКС)uk_UA
dc.subjectоптимізація технологічних параметрівuk_UA
dc.titleОбґрунтування оптимальних технологічних параметрів і режимів виробництва молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин (МБНС)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_7.pdf212.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.