Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5698
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дейниченко, Г. В. | - |
dc.contributor.author | Юдіна, Т. І. | - |
dc.contributor.author | Ветров, В. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-25T18:17:43Z | - |
dc.date.available | 2022-08-25T18:17:43Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Дейниченко Г. В., Юдіна Т. І., Ветров В. М. Обґрунтування оптимальних технологічних параметрів і режимів виробництва молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин (МБНС). Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 26-35. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5698 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто питання оптимізації технологічних параметрів і режимів виробництва молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин. Обґрунтовано рецептурний вміст цукру та молочно-білкового концентрату зі сколотин (МБКС), а також температуру та тривалість пастеризації. | uk_UA |
dc.description.abstract | The question of optimization of technological parameters and modes of production of milk-protein semifinished is considered from bettermilk. Compounding maintenance of sugar and milk-protein concentrate from bettermilk, temperature of pasteurization, duration of pasteurization. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | молочно-білкові напівфабрикати зі сколотин | uk_UA |
dc.subject | пастеризація | uk_UA |
dc.subject | (МБКС) | uk_UA |
dc.subject | оптимізація технологічних параметрів | uk_UA |
dc.title | Обґрунтування оптимальних технологічних параметрів і режимів виробництва молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин (МБНС) | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_7.pdf | 212.46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.