Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5691
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВарипаєв, О.М.-
dc.contributor.authorВарипаєва, Л.М.-
dc.date.accessioned2022-08-25T17:19:52Z-
dc.date.available2022-08-25T17:19:52Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationВарипаєв О.М., Варипаєва Л.М. Дослідження орієнтацій та принципів задоволення потреб споживачів на прикладі національного ресторану. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. С. 166-170.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5691-
dc.description.abstractРозглянуто проблеми розвитку сфери ресторанного бізнесу в Україні на прикладі ресторану національної кухні. Запропоновано стратегію дослідження основних принципів задоволення потреб споживачів. Виявлено й показано чинники, що визначають соціальне, символичне й статусне значення їжі та її споживання.uk_UA
dc.description.abstractProblems of development of the sphere of restaurant business in Ukraine on the example of restaurant of ethnic cuisine are considered. The strategy of research of the basic principles of satisfaction of needs of consumers is offered. The factors defining social, symbolical and status value of food and its consumption are revealed and shown.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectпотреби споживачівuk_UA
dc.subjectнаціональний ресторанuk_UA
dc.subjectресторанний бізнес в Україніuk_UA
dc.subjectїжаuk_UA
dc.subjectспоживання їжіuk_UA
dc.subjectconsumer needsuk_UA
dc.subjectnational restaurantuk_UA
dc.subjectrestaurant business in Ukraineuk_UA
dc.subjectfooduk_UA
dc.subjectfood consumptionuk_UA
dc.subjectпотребности потребителейuk_UA
dc.subjectнациональный ресторанuk_UA
dc.subjectресторанный бизнес в Украинеuk_UA
dc.subjectедаuk_UA
dc.subjectпотребление едыuk_UA
dc.titleДослідження орієнтацій та принципів задоволення потреб споживачів на прикладі національного ресторануuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1(17), Ч 2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2013_1(2)__26.pdf163.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.