Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5691
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Варипаєв, О.М. | - |
dc.contributor.author | Варипаєва, Л.М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-25T17:19:52Z | - |
dc.date.available | 2022-08-25T17:19:52Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Варипаєв О.М., Варипаєва Л.М. Дослідження орієнтацій та принципів задоволення потреб споживачів на прикладі національного ресторану. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. С. 166-170. | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5691 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто проблеми розвитку сфери ресторанного бізнесу в Україні на прикладі ресторану національної кухні. Запропоновано стратегію дослідження основних принципів задоволення потреб споживачів. Виявлено й показано чинники, що визначають соціальне, символичне й статусне значення їжі та її споживання. | uk_UA |
dc.description.abstract | Problems of development of the sphere of restaurant business in Ukraine on the example of restaurant of ethnic cuisine are considered. The strategy of research of the basic principles of satisfaction of needs of consumers is offered. The factors defining social, symbolical and status value of food and its consumption are revealed and shown. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | потреби споживачів | uk_UA |
dc.subject | національний ресторан | uk_UA |
dc.subject | ресторанний бізнес в Україні | uk_UA |
dc.subject | їжа | uk_UA |
dc.subject | споживання їжі | uk_UA |
dc.subject | consumer needs | uk_UA |
dc.subject | national restaurant | uk_UA |
dc.subject | restaurant business in Ukraine | uk_UA |
dc.subject | food | uk_UA |
dc.subject | food consumption | uk_UA |
dc.subject | потребности потребителей | uk_UA |
dc.subject | национальный ресторан | uk_UA |
dc.subject | ресторанный бизнес в Украине | uk_UA |
dc.subject | еда | uk_UA |
dc.subject | потребление еды | uk_UA |
dc.title | Дослідження орієнтацій та принципів задоволення потреб споживачів на прикладі національного ресторану | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1(17), Ч 2 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2013_1(2)__26.pdf | 163.39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.