Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56567
Название: Характеристика процесу виробництва харчової макухи із зародків кукурудзи
Авторы: Чурсінов, Ю. О.
Калина, В. С.
Троєкурова, В. О.
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Чурсінов Ю. О., Калина В. С., Троєкурова В. О. Характеристика процесу виробництва харчової макухи із зародків кукурудзи. Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування: матеріали Міжнар. наук. конф., 25-26 квітня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 71.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56567
Располагается в коллекциях:Матеріали Мжнародної наукової конференції "Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_pytannya_biotekhnolohiyi_ekolohiyi_ta_pryrodokorystuvannya_2024_71.pdf162.71 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.