Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/56567
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чурсінов, Ю. О. | - |
dc.contributor.author | Калина, В. С. | - |
dc.contributor.author | Троєкурова, В. О. | - |
dc.date.accessioned | 2024-08-03T12:49:26Z | - |
dc.date.available | 2024-08-03T12:49:26Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Чурсінов Ю. О., Калина В. С., Троєкурова В. О. Характеристика процесу виробництва харчової макухи із зародків кукурудзи. Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування: матеріали Міжнар. наук. конф., 25-26 квітня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 71. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56567 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Характеристика процесу виробництва харчової макухи із зародків кукурудзи | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Матеріали Мжнародної наукової конференції "Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_pytannya_biotekhnolohiyi_ekolohiyi_ta_pryrodokorystuvannya_2024_71.pdf | 162.71 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.