Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/56567
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧурсінов, Ю. О.-
dc.contributor.authorКалина, В. С.-
dc.contributor.authorТроєкурова, В. О.-
dc.date.accessioned2024-08-03T12:49:26Z-
dc.date.available2024-08-03T12:49:26Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЧурсінов Ю. О., Калина В. С., Троєкурова В. О. Характеристика процесу виробництва харчової макухи із зародків кукурудзи. Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування: матеріали Міжнар. наук. конф., 25-26 квітня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 71.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56567-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleХарактеристика процесу виробництва харчової макухи із зародків кукурудзиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Мжнародної наукової конференції "Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_pytannya_biotekhnolohiyi_ekolohiyi_ta_pryrodokorystuvannya_2024_71.pdf162.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.