Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56567
Title: | Характеристика процесу виробництва харчової макухи із зародків кукурудзи |
Authors: | Чурсінов, Ю. О. Калина, В. С. Троєкурова, В. О. |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Чурсінов Ю. О., Калина В. С., Троєкурова В. О. Характеристика процесу виробництва харчової макухи із зародків кукурудзи. Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування: матеріали Міжнар. наук. конф., 25-26 квітня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 71. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56567 |
Appears in Collections: | Матеріали Мжнародної наукової конференції "Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_pytannya_biotekhnolohiyi_ekolohiyi_ta_pryrodokorystuvannya_2024_71.pdf | 162.71 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.