Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56567
Title: Характеристика процесу виробництва харчової макухи із зародків кукурудзи
Authors: Чурсінов, Ю. О.
Калина, В. С.
Троєкурова, В. О.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Чурсінов Ю. О., Калина В. С., Троєкурова В. О. Характеристика процесу виробництва харчової макухи із зародків кукурудзи. Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування: матеріали Міжнар. наук. конф., 25-26 квітня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 71.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56567
Appears in Collections:Матеріали Мжнародної наукової конференції "Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_pytannya_biotekhnolohiyi_ekolohiyi_ta_pryrodokorystuvannya_2024_71.pdf162.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.