Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5654
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧатченко, О.Є.-
dc.date.accessioned2022-08-25T10:27:46Z-
dc.date.available2022-08-25T10:27:46Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationЧатченко О.Є. Процесний підхід до оцінки попиту на продукцію підприємств ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. С. 95-102.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5654-
dc.description.abstractРозглянуто процесний підхід до оцінки попиту на продукцію (послуги) підприємств ресторанного господарства та один із основних його етапів - формування системи інформаційного забезпечення. Визначено основні принципи розробки (створення) інформаційної системи оцінки попиту на продукцію (послуги) підприємств ресторанного господарства.uk_UA
dc.description.abstractWe consider the process approach to the assessment of demand for products (services) company restaurants and one of its main stages - forming information system. The basic principles of design (creation) of an information system estimates the demand for products (services) enterprises restaurants.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectпроцесний підхідuk_UA
dc.subjectоцінка попитуuk_UA
dc.subjectпродукціяuk_UA
dc.subjectпідприємства ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectформування системи інформаційного забезпеченняuk_UA
dc.subjectprocess approachuk_UA
dc.subjectdemand assessmentuk_UA
dc.subjectproductuk_UA
dc.subjectrestaurant enterprisesuk_UA
dc.subjectformation of the information support systemuk_UA
dc.subjectпроцессный подходuk_UA
dc.subjectоценка спросаuk_UA
dc.subjectпродукцияuk_UA
dc.subjectпредприятия ресторанного хозяйстваuk_UA
dc.subjectформирование системы информационного обеспеченияuk_UA
dc.titleПроцесний підхід до оцінки попиту на продукцію підприємств ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1(17), Ч 2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2013_1(2)__16.pdf315.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.