Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56429
Title: | Формування якості фруктово-ягідних джемів відповідно до технічних регламентів ЄС |
Authors: | Стоянова, О. В. Зубкова, К. В. Кузнецова, К. Є. |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Стоянова О. В., Зубкова К. В., Кузнецова К. Є. Формування якості фруктово-ягідних джемів відповідно до технічних регламентів ЄС. Розвиток бізнесу в контексті європейської інтеграції: глобальні виклики, стратегічні пріоритети, реалії та перспективи: матеріали Міжнар. науково-практичної конф., 07 червня 2024 р. Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 420-422 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56429 |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Розвиток бізнесу в контексті європейської інтеграції: глобальні виклики, стратегічні пріоритети, реалії та перспективи" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
konf_ROZVYTOK_BIZNESU_24-420-422.pdf | 285.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.