Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56429
Название: Формування якості фруктово-ягідних джемів відповідно до технічних регламентів ЄС
Авторы: Стоянова, О. В.
Зубкова, К. В.
Кузнецова, К. Є.
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Стоянова О. В., Зубкова К. В., Кузнецова К. Є. Формування якості фруктово-ягідних джемів відповідно до технічних регламентів ЄС. Розвиток бізнесу в контексті європейської інтеграції: глобальні виклики, стратегічні пріоритети, реалії та перспективи: матеріали Міжнар. науково-практичної конф., 07 червня 2024 р. Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 420-422
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56429
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Розвиток бізнесу в контексті європейської інтеграції: глобальні виклики, стратегічні пріоритети, реалії та перспективи"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
konf_ROZVYTOK_BIZNESU_24-420-422.pdf285.77 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.