Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56429
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСтоянова, О. В.-
dc.contributor.authorЗубкова, К. В.-
dc.contributor.authorКузнецова, К. Є.-
dc.date.accessioned2024-07-29T19:06:49Z-
dc.date.available2024-07-29T19:06:49Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСтоянова О. В., Зубкова К. В., Кузнецова К. Є. Формування якості фруктово-ягідних джемів відповідно до технічних регламентів ЄС. Розвиток бізнесу в контексті європейської інтеграції: глобальні виклики, стратегічні пріоритети, реалії та перспективи: матеріали Міжнар. науково-практичної конф., 07 червня 2024 р. Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 420-422uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56429-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleФормування якості фруктово-ягідних джемів відповідно до технічних регламентів ЄСuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Розвиток бізнесу в контексті європейської інтеграції: глобальні виклики, стратегічні пріоритети, реалії та перспективи"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
konf_ROZVYTOK_BIZNESU_24-420-422.pdf285.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.