Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56429
Назва: Формування якості фруктово-ягідних джемів відповідно до технічних регламентів ЄС
Автори: Стоянова, О. В.
Зубкова, К. В.
Кузнецова, К. Є.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Стоянова О. В., Зубкова К. В., Кузнецова К. Є. Формування якості фруктово-ягідних джемів відповідно до технічних регламентів ЄС. Розвиток бізнесу в контексті європейської інтеграції: глобальні виклики, стратегічні пріоритети, реалії та перспективи: матеріали Міжнар. науково-практичної конф., 07 червня 2024 р. Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 420-422
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56429
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Розвиток бізнесу в контексті європейської інтеграції: глобальні виклики, стратегічні пріоритети, реалії та перспективи"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
konf_ROZVYTOK_BIZNESU_24-420-422.pdf285.77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.