Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56017
Назва: Основні види продукції рослинництва: метод. вказівки
Автори: Михайлов, Анатолій Дмитрович
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: б. в.
Бібліографічний опис: Основні види продукції рослинництва: метод. вказівки до виконання практичної роботи з навчальної дисц. «Сфера діяльності інженера-механіка з агроінженерії» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої спец. 208 «Агроінженерія»; Держ.біотехнологічний ун-т; уклад. А. Д. Михайлов. Харків: [б. в.], 2023. 31 с.
Короткий огляд (реферат): До методичних вказівок за темою «Основні види продукції рослинництва» включено: загальні відомості, склад рослинництва, структура виробництва, провідні виробники зерна в Україні і світі, основні види продукції рослинництва, їх значення, використання. Видання призначене здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 208 «Агроінженерія».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56017
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_PR1_Osnovni_vydy_produktsiyi_23.pdf1.39 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.