Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56017
Назва: | Основні види продукції рослинництва: метод. вказівки |
Автори: | Михайлов, Анатолій Дмитрович |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Харків: б. в. |
Бібліографічний опис: | Основні види продукції рослинництва: метод. вказівки до виконання практичної роботи з навчальної дисц. «Сфера діяльності інженера-механіка з агроінженерії» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої спец. 208 «Агроінженерія»; Держ.біотехнологічний ун-т; уклад. А. Д. Михайлов. Харків: [б. в.], 2023. 31 с. |
Короткий огляд (реферат): | До методичних вказівок за темою «Основні види продукції рослинництва» включено: загальні відомості, склад рослинництва, структура виробництва, провідні виробники зерна в Україні і світі, основні види продукції рослинництва, їх значення, використання. Видання призначене здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 208 «Агроінженерія». |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56017 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_PR1_Osnovni_vydy_produktsiyi_23.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.