Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56017
Название: Основні види продукції рослинництва: метод. вказівки
Авторы: Михайлов, Анатолій Дмитрович
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: б. в.
Библиографическое описание: Основні види продукції рослинництва: метод. вказівки до виконання практичної роботи з навчальної дисц. «Сфера діяльності інженера-механіка з агроінженерії» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої спец. 208 «Агроінженерія»; Держ.біотехнологічний ун-т; уклад. А. Д. Михайлов. Харків: [б. в.], 2023. 31 с.
Краткий осмотр (реферат): До методичних вказівок за темою «Основні види продукції рослинництва» включено: загальні відомості, склад рослинництва, структура виробництва, провідні виробники зерна в Україні і світі, основні види продукції рослинництва, їх значення, використання. Видання призначене здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 208 «Агроінженерія».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56017
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_PR1_Osnovni_vydy_produktsiyi_23.pdf1.39 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.