Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56004
Название: | National features of Ukrainian and American cuisines |
Авторы: | Чуб, О. А. |
Научный руководитель: | Муравйова, О. М. |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Чуб О. А. National features of Ukrainian and American cuisines. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. О. М. Муравйова. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 4. С. 96. |
Краткий осмотр (реферат): | Метою доповіді є спроба порівняння двох абсолютно різних кухонь – української та американської. Автор перелічує та аналізує меню найвизначніших мереж ресторанів, детально описуючи національні страви. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56004 |
Располагается в коллекциях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
aktualni_2012_s_4-96.pdf | 179.84 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.