Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56004
Название: National features of Ukrainian and American cuisines
Авторы: Чуб, О. А.
Научный руководитель: Муравйова, О. М.
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Чуб О. А. National features of Ukrainian and American cuisines. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. О. М. Муравйова. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 4. С. 96.
Краткий осмотр (реферат): Метою доповіді є спроба порівняння двох абсолютно різних кухонь – української та американської. Автор перелічує та аналізує меню найвизначніших мереж ресторанів, детально описуючи національні страви.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56004
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
aktualni_2012_s_4-96.pdf179.84 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.