Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56004
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorМуравйова, О. М.-
dc.contributor.authorЧуб, О. А.-
dc.date.accessioned2024-07-14T09:36:34Z-
dc.date.available2024-07-14T09:36:34Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationЧуб О. А. National features of Ukrainian and American cuisines. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. О. М. Муравйова. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 4. С. 96.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56004-
dc.description.abstractМетою доповіді є спроба порівняння двох абсолютно різних кухонь – української та американської. Автор перелічує та аналізує меню найвизначніших мереж ресторанів, детально описуючи національні страви.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleNational features of Ukrainian and American cuisinesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
aktualni_2012_s_4-96.pdf179.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.