Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56004
Title: National features of Ukrainian and American cuisines
Authors: Чуб, О. А.
metadata.dc.contributor.advisor: Муравйова, О. М.
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Чуб О. А. National features of Ukrainian and American cuisines. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. О. М. Муравйова. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 4. С. 96.
Abstract: Метою доповіді є спроба порівняння двох абсолютно різних кухонь – української та американської. Автор перелічує та аналізує меню найвизначніших мереж ресторанів, детально описуючи національні страви.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56004
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
aktualni_2012_s_4-96.pdf179.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.