Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56004
Title: | National features of Ukrainian and American cuisines |
Authors: | Чуб, О. А. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Муравйова, О. М. |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Чуб О. А. National features of Ukrainian and American cuisines. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. О. М. Муравйова. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 4. С. 96. |
Abstract: | Метою доповіді є спроба порівняння двох абсолютно різних кухонь – української та американської. Автор перелічує та аналізує меню найвизначніших мереж ресторанів, детально описуючи національні страви. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56004 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
aktualni_2012_s_4-96.pdf | 179.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.