Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56003
Название: | Panini and paninero: history, traditions, recipes (Паніні та панінеро: історія, традиції, рецепти) |
Авторы: | Черевична, А. В. |
Научный руководитель: | Ков’ях, І. І. |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Черевична А. В. Panini and paninero: history, traditions, recipes (Паніні та панінеро: історія, традиції, рецепти). Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. І. І. Ков’ях. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 4. С. 95. |
Краткий осмотр (реферат): | У доповіді ідеться про рецепти приготування та зв’язок історії популярного у всьому світі італійського сендвіча з молодіжною культурою 70-80-х років двадцятого сторіччя. Надається англомовна термінологія у порівнянні з італомовною. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56003 |
Располагается в коллекциях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
aktualni_2012_s_4-95.pdf | 186.62 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.