Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/56003
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКов’ях, І. І.-
dc.contributor.authorЧеревична, А. В.-
dc.date.accessioned2024-07-14T09:05:12Z-
dc.date.available2024-07-14T09:05:12Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationЧеревична А. В. Panini and paninero: history, traditions, recipes (Паніні та панінеро: історія, традиції, рецепти). Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. І. І. Ков’ях. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 4. С. 95.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56003-
dc.description.abstractУ доповіді ідеться про рецепти приготування та зв’язок історії популярного у всьому світі італійського сендвіча з молодіжною культурою 70-80-х років двадцятого сторіччя. Надається англомовна термінологія у порівнянні з італомовною.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titlePanini and paninero: history, traditions, recipes (Паніні та панінеро: історія, традиції, рецепти)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
aktualni_2012_s_4-95.pdf186.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.