Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/56003
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Ков’ях, І. І. | - |
dc.contributor.author | Черевична, А. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-14T09:05:12Z | - |
dc.date.available | 2024-07-14T09:05:12Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Черевична А. В. Panini and paninero: history, traditions, recipes (Паніні та панінеро: історія, традиції, рецепти). Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. І. І. Ков’ях. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 4. С. 95. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56003 | - |
dc.description.abstract | У доповіді ідеться про рецепти приготування та зв’язок історії популярного у всьому світі італійського сендвіча з молодіжною культурою 70-80-х років двадцятого сторіччя. Надається англомовна термінологія у порівнянні з італомовною. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.title | Panini and paninero: history, traditions, recipes (Паніні та панінеро: історія, традиції, рецепти) | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
aktualni_2012_s_4-95.pdf | 186.62 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.