Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56003
Title: Panini and paninero: history, traditions, recipes (Паніні та панінеро: історія, традиції, рецепти)
Authors: Черевична, А. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Ков’ях, І. І.
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Черевична А. В. Panini and paninero: history, traditions, recipes (Паніні та панінеро: історія, традиції, рецепти). Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. І. І. Ков’ях. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 4. С. 95.
Abstract: У доповіді ідеться про рецепти приготування та зв’язок історії популярного у всьому світі італійського сендвіча з молодіжною культурою 70-80-х років двадцятого сторіччя. Надається англомовна термінологія у порівнянні з італомовною.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56003
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
aktualni_2012_s_4-95.pdf186.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.