Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55864
Назва: Харчові технології. Розділ 3: конспект лекцій
Автори: Юрченко, Світлана Леонідівна
Андрєєва, Світлана Сергіївна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Харчові технології. Розділ 3: конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної (заочної) форми навчання за спец. 181 «Харчові технології»; уклад.: С. Л. Юрченко, С. С. Андрєєва. Харків: ДБТУ, 2023. 147 с.
Короткий огляд (реферат): Конспект лекцій з дисципліни «Харчові технології. Розділ 3» складено відповідно до програми навчальної дисципліни. У конспекті лекцій висвітлено основи виробництва кулінарної продукції в закладах ресторанної індустрії, способи оброблення сировини та напівфабрикатів. Надано принципові схеми механічного кулінарного та теплового оброблення сировини рослинного та тваринного походження. Розроблено класифікацію та представлено характеристику рецептурного складу та технологічного процесу виробництва різних груп кулінарної продукції
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55864
Розташовується у зібраннях:Курси лекцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
KL_KHARchovi_teKHNOlohiyi_3_181_23.pdf3.7 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.