Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55864
Название: Харчові технології. Розділ 3: конспект лекцій
Авторы: Юрченко, Світлана Леонідівна
Андрєєва, Світлана Сергіївна
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Харчові технології. Розділ 3: конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної (заочної) форми навчання за спец. 181 «Харчові технології»; уклад.: С. Л. Юрченко, С. С. Андрєєва. Харків: ДБТУ, 2023. 147 с.
Краткий осмотр (реферат): Конспект лекцій з дисципліни «Харчові технології. Розділ 3» складено відповідно до програми навчальної дисципліни. У конспекті лекцій висвітлено основи виробництва кулінарної продукції в закладах ресторанної індустрії, способи оброблення сировини та напівфабрикатів. Надано принципові схеми механічного кулінарного та теплового оброблення сировини рослинного та тваринного походження. Розроблено класифікацію та представлено характеристику рецептурного складу та технологічного процесу виробництва різних груп кулінарної продукції
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55864
Располагается в коллекциях:Курси лекцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
KL_KHARchovi_teKHNOlohiyi_3_181_23.pdf3.7 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.