Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55864
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЮрченко, Світлана Леонідівна-
dc.contributor.authorАндрєєва, Світлана Сергіївна-
dc.date.accessioned2024-07-07T19:44:27Z-
dc.date.available2024-07-07T19:44:27Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationХарчові технології. Розділ 3: конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної (заочної) форми навчання за спец. 181 «Харчові технології»; уклад.: С. Л. Юрченко, С. С. Андрєєва. Харків: ДБТУ, 2023. 147 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55864-
dc.description.abstractКонспект лекцій з дисципліни «Харчові технології. Розділ 3» складено відповідно до програми навчальної дисципліни. У конспекті лекцій висвітлено основи виробництва кулінарної продукції в закладах ресторанної індустрії, способи оброблення сировини та напівфабрикатів. Надано принципові схеми механічного кулінарного та теплового оброблення сировини рослинного та тваринного походження. Розроблено класифікацію та представлено характеристику рецептурного складу та технологічного процесу виробництва різних груп кулінарної продукціїuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleХарчові технології. Розділ 3: конспект лекційuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
KL_KHARchovi_teKHNOlohiyi_3_181_23.pdf3.7 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.