Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55858
Назва: Харчова безпечність в ресторанній індустрії: метод. вказівки
Автори: Колеснікова, Марина Борисівна
Черемська, Тетяна Володимирівна
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Харчова безпечність в ресторанній індустрії: метод. вказівки до проведення практичних занять з дисц. «Харчова безпечність в ресторанній індустрії» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії»; уклад.: М. Б. Колеснікова, Т. В. Черемська. Харків: ДБТУ, 2024. 28 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки для практичних робіт з дисципліни «Харчова безпечність в ресторанній індустрії» містять мету та завдання практичних занять, алгоритм виконання, приклади виконання елементів завдань до практичних робіт, а також рекомендовану літературу. Видання призначене для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55858
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_KHARchova_BEZPECHNIST_181_24.pdf892.5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.