Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55858
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Колеснікова, Марина Борисівна | - |
dc.contributor.author | Черемська, Тетяна Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-07T19:14:27Z | - |
dc.date.available | 2024-07-07T19:14:27Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Харчова безпечність в ресторанній індустрії: метод. вказівки до проведення практичних занять з дисц. «Харчова безпечність в ресторанній індустрії» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії»; уклад.: М. Б. Колеснікова, Т. В. Черемська. Харків: ДБТУ, 2024. 28 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55858 | - |
dc.description.abstract | Методичні вказівки для практичних робіт з дисципліни «Харчова безпечність в ресторанній індустрії» містять мету та завдання практичних занять, алгоритм виконання, приклади виконання елементів завдань до практичних робіт, а також рекомендовану літературу. Видання призначене для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії». | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Харчова безпечність в ресторанній індустрії: метод. вказівки | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_KHARchova_BEZPECHNIST_181_24.pdf | 892.5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.