Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55858
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКолеснікова, Марина Борисівна-
dc.contributor.authorЧеремська, Тетяна Володимирівна-
dc.date.accessioned2024-07-07T19:14:27Z-
dc.date.available2024-07-07T19:14:27Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationХарчова безпечність в ресторанній індустрії: метод. вказівки до проведення практичних занять з дисц. «Харчова безпечність в ресторанній індустрії» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії»; уклад.: М. Б. Колеснікова, Т. В. Черемська. Харків: ДБТУ, 2024. 28 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55858-
dc.description.abstractМетодичні вказівки для практичних робіт з дисципліни «Харчова безпечність в ресторанній індустрії» містять мету та завдання практичних занять, алгоритм виконання, приклади виконання елементів завдань до практичних робіт, а також рекомендовану літературу. Видання призначене для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії».uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleХарчова безпечність в ресторанній індустрії: метод. вказівкиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_KHARchova_BEZPECHNIST_181_24.pdf892.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.