Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55858
Title: | Харчова безпечність в ресторанній індустрії: метод. вказівки |
Authors: | Колеснікова, Марина Борисівна Черемська, Тетяна Володимирівна |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Харчова безпечність в ресторанній індустрії: метод. вказівки до проведення практичних занять з дисц. «Харчова безпечність в ресторанній індустрії» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії»; уклад.: М. Б. Колеснікова, Т. В. Черемська. Харків: ДБТУ, 2024. 28 с. |
Abstract: | Методичні вказівки для практичних робіт з дисципліни «Харчова безпечність в ресторанній індустрії» містять мету та завдання практичних занять, алгоритм виконання, приклади виконання елементів завдань до практичних робіт, а також рекомендовану літературу. Видання призначене для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії». |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55858 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_KHARchova_BEZPECHNIST_181_24.pdf | 892.5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.