Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55856
Назва: Фаховий колоквіум: метод. вказівки
Автори: Гринченко, Ольга Олексіївна
Фощан, Андрій Леонтійович
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Фаховий колоквіум: метод. вказівки до проведення практичних занять з дисципліни для здобувачів спец. 181 «Харчові технології» ОНП «Харчові технології» третього (доктор філософії) освітньо-наукового рівня денної форми навчання; уклад.: О. О. Гринченко, А. Л. Фощан. Харків: ДБТУ, 2024. 62 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки до проведення практичних занять з дисципліни містять тему заняття; мету заняття; алгоритм виконання практичного заняття; контрольні питання та список рекомендованої літератури. Видання включає теми для самостійного засвоєння студентами, проблемні питання та методичні роз’яснення до них, питання практикуму, питання для самоконтролю. Методичні вказівки призначені для здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології» ОНП «Харчові технології» третього (доктор філософії) освітньо-наукового рівня денної форми навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55856
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_FAKHOvyy_KOLOKVIUM_181_24.pdf4.44 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.