Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55856
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГринченко, Ольга Олексіївна-
dc.contributor.authorФощан, Андрій Леонтійович-
dc.date.accessioned2024-07-07T19:07:43Z-
dc.date.available2024-07-07T19:07:43Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationФаховий колоквіум: метод. вказівки до проведення практичних занять з дисципліни для здобувачів спец. 181 «Харчові технології» ОНП «Харчові технології» третього (доктор філософії) освітньо-наукового рівня денної форми навчання; уклад.: О. О. Гринченко, А. Л. Фощан. Харків: ДБТУ, 2024. 62 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55856-
dc.description.abstractМетодичні вказівки до проведення практичних занять з дисципліни містять тему заняття; мету заняття; алгоритм виконання практичного заняття; контрольні питання та список рекомендованої літератури. Видання включає теми для самостійного засвоєння студентами, проблемні питання та методичні роз’яснення до них, питання практикуму, питання для самоконтролю. Методичні вказівки призначені для здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології» ОНП «Харчові технології» третього (доктор філософії) освітньо-наукового рівня денної форми навчання.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleФаховий колоквіум: метод. вказівкиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_FAKHOvyy_KOLOKVIUM_181_24.pdf4.44 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.