Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55856
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гринченко, Ольга Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Фощан, Андрій Леонтійович | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-07T19:07:43Z | - |
dc.date.available | 2024-07-07T19:07:43Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Фаховий колоквіум: метод. вказівки до проведення практичних занять з дисципліни для здобувачів спец. 181 «Харчові технології» ОНП «Харчові технології» третього (доктор філософії) освітньо-наукового рівня денної форми навчання; уклад.: О. О. Гринченко, А. Л. Фощан. Харків: ДБТУ, 2024. 62 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55856 | - |
dc.description.abstract | Методичні вказівки до проведення практичних занять з дисципліни містять тему заняття; мету заняття; алгоритм виконання практичного заняття; контрольні питання та список рекомендованої літератури. Видання включає теми для самостійного засвоєння студентами, проблемні питання та методичні роз’яснення до них, питання практикуму, питання для самоконтролю. Методичні вказівки призначені для здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології» ОНП «Харчові технології» третього (доктор філософії) освітньо-наукового рівня денної форми навчання. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Фаховий колоквіум: метод. вказівки | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_FAKHOvyy_KOLOKVIUM_181_24.pdf | 4.44 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.