Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55856
Title: Фаховий колоквіум: метод. вказівки
Authors: Гринченко, Ольга Олексіївна
Фощан, Андрій Леонтійович
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Фаховий колоквіум: метод. вказівки до проведення практичних занять з дисципліни для здобувачів спец. 181 «Харчові технології» ОНП «Харчові технології» третього (доктор філософії) освітньо-наукового рівня денної форми навчання; уклад.: О. О. Гринченко, А. Л. Фощан. Харків: ДБТУ, 2024. 62 с.
Abstract: Методичні вказівки до проведення практичних занять з дисципліни містять тему заняття; мету заняття; алгоритм виконання практичного заняття; контрольні питання та список рекомендованої літератури. Видання включає теми для самостійного засвоєння студентами, проблемні питання та методичні роз’яснення до них, питання практикуму, питання для самоконтролю. Методичні вказівки призначені для здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології» ОНП «Харчові технології» третього (доктор філософії) освітньо-наукового рівня денної форми навчання.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55856
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_FAKHOvyy_KOLOKVIUM_181_24.pdf4.44 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.