Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55728
Назва: Морфологічні, еколого-біологічні та господарські особливості малопоширених плодових культур: метод. вказівки
Автори: Мулєнок, Яна Олександрівна
Леус, Віталій Володимирович
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: б. в.
Бібліографічний опис: Морфологічні, еколого-біологічні та господарські особливості малопоширених плодових культур: метод. вказівки для самостійного (дистанційного) вивчення дисц. «Малопоширені плодові культури» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання, спец. 201 “Агрономія”; Держ. біотехнологічний ун-т ; уклад.: Я. О. Мулєнок, В. В. Леус. Харків, 2024. 34 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни розроблений у відповідності з програмою курсу “Малопоширені плодові культури”. Видання містить методичну інформацію щодо організації самостійної та індивідуальної роботи здобувачів за дистанційною формою навчання, а також рекомендації із самоуправління навчально-творчою діяльністю здобувачів. У кожній темі, наведено короткі теоретичні відомості про господарське значення, сортимент, морфологічні, еколого-біологічні особливості та агротехніку вирощування деяких малопоширених плодових і ягідних культур. Видання призначене для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання, спеціальності 201 “Агрономія”.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55728
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_Maloposhyreni_plodovi_kul_tury201_24.pdf1.14 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.